Structure of New School Day:

Y7-8:   Y9-11:
Reg: 8.35 – 8.45 Reg:
P1 8.45 – 9.40 (55 mins) P1
P2 9.40 – 10.30 (50 mins) P2
P3 10.30 – 11.00 (30 mins) Break
Break 11.00 – 11.30 (30 mins) P3
P4 11.30 – 12.20 (50 mins) P4
P5 12.20 – 1.10 (50 mins) P5
Break 1.10 – 1.40 (30 mins) P6
P6 1.40 – 2.10 (30 mins) Break
P7 2.10 – 3.00 (50 mins) P7

Assemblies and Form Times:

Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday
Year 7

Assembly

P3

(10.30-11.00)

Form Time

P3

(10.30-11.00)

Year 8

Assembly

P3

(10.30-11.00)

Form Time

P3

(10.30-11.00)

Year 9

Assembly

P3

(11.00-11.30)

Form Time

P3

(11.00-11.30)

Year 10

Assembly

P3

(11.00-11.30)

Form Time

P3

(11.00-11.30)

Year 11

Form Time

P3

(11.00-11.30)

Assembly

P3

(11.00-11.30)